2020-11-12 07:48:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma ne döntsön fontos kérdésekben

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy véli, hogy ha ön őszinte és becsületes, akkor majd mások is azok lesznek önnel szemben. Sajnos, a játszmákat nem mindenki játssza tisztán… Ám ez mégsem ok arra, hogy ön ne így tegyen, a Kosnak amúgy sem megy a simliskedés.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Mérleg jegyében jár. Igyekezzen ma megőrizni a hidegvérét, a nyugalmát. Olyan helyzetbe kerülhet ugyanis, amikor csak kicsi választja el attól, hogy kiboruljon, márpedig ezzel csak még nagyobb zűrbe keveredne. Kerülje inkább a primitív embereket!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma több helyre is hívhatják a barátai, de a munka miatt is sokfelé akadhat dolga. Az egész napos szaladgálás pedig kimeríti. Este váratlan híreket hallhat egy barátjától.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tökéleteset szeretne alkotni a munkájában ma is, mint mindig. Sajnos azonban nem egyedül kell végrehajtania a feladatot. Ha mindenki más munkájának hibáját is önnek kell korrigálnia, az túlságosan megterhelő lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fenntartások nélkül bízik az adott szóban, mivel saját magából indul ki. Azonban mások korántsem olyan szavahihetőek, mint ön. Ezért ma jobb, ha csak az írásos emlékekben bízik. Inkább írja le minden szavát, bizonyítékképpen.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pontosan tudja, mik a céljai, és az eszközei is megvannak ahhoz, hogy meg is valósíthassa őket. Csak még azt az egyet nem tudja, hogy kit kápráztasson el a tetteivel. Ezen azonban még ráér gondolkodni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérlegen halad keresztül. Meglepődik, hogy egy olyan kollégája áll ki ön mellett, akit eddig ellenségének gondolt. Bebizonyosodik, hogy ott is vannak támogatói, ahol nem is remélte, és olyanok is segítik, akiktől nem várta.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nincs állandó partnere, akkor valószínűleg egy se veled, se nélküled kapcsolat már a végsőkig kimeríthette. Ha semmi esélyt nem lát arra, hogy ez másként is lehet, akkor ideje kilépni belőle.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen! Különösen nem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdenie. A befektetések ma túl kockázatosak lehetnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ritkán hibázik, ám a mai napon hajlamos lehet a felületességre. A figyelme akadozó, hol álmatag, hol türelmetlen. Ma ne döntsön fontos kérdésekben!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Mérlegben jár. A mai nap próbára teheti önt egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíve, és akkor állni fogja a sarat. A főnökének úgysem tud, nem is mer nemet mondani.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kifejezetten racionális, és ráadásul hihetetlenül aktív, tetterős lehet. Erejével, határozottságával meglepheti még a főnökeit is. Üzleti tárgyalásra, kompromisszumkötésre tökéletes ez a nap!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: